SMOBY XS rózsaszín-zöld csúszda

310282

Új

SMOBY gyermek csúszda piros és zöld színkombinációban az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között.

Bővebb leírás

9 990 Ft‎

Adatlap

Ajánlott korosztály 24 hónapos kortól

Egyéb infó

 A SMOBY csúszda 90 cm hosszú csúszásfelülettel rendelkezik, és gyerekeknek már 2 éves kortól ajánlott. Nagyon biztonságos, és az ergonomikusan formázott csúszásfelületének köszönhetően kellemes és kényelmes csúszdázó élményt nyújt minden gyereknek. A gyermek csúszda egyszerűen összerakható, és amikor a gyerek nem használja, újra szétszedhető. Nem foglal el sok helyet és a kis méreteinek köszönhetően elfér a gyerekszobában vagy az autó csomagtartójában is, ezért magukkal vihetik a víkendházhoz, vagy víz mellé is.

Az XS gyermek csúszda egyedülálló tulajdonsága az UV szűrő, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első nap voltak. Ezen felül a gyerek csúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová a locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. bele a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak és van saját kis vízi csúszdájuk. Ez nagyon jó mulatság és a gyerekek szeretik a csúszdázást. A gyermek csúszda szép díszítőeleme bármelyik kertnek vagy udvarnak. A gyermekeknél a színek mesés képzeteket idéznek elő, serkentik a képzelőerejüket és stimulálják a fantáziájukat. A gyermek csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, biztonságosak, ahogyan az egész szerkezet stabilitása.

A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyermekkezeknek. A szélei gömbölydedek, ezért a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A SMOBY egy francia gyermekjáték gyártó, ami biztosítja az európai normák és standardok szerint készült gyermekcsúszdák minőségét és ellenálló képességét. A francia SMOBY márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Reviews

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

SMOBY XS  rózsaszín-zöld csúszda

SMOBY XS rózsaszín-zöld csúszda

SMOBY gyermek csúszda piros és zöld színkombinációban az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között.

Írd meg véleményed