Kosár üres

Kosár

üres
My Cart: (0)

Kerti játszótér - Blue Rabbit Pagoda 'S' játszótorony

189 590 Ft
(189 590 Ft /db)

Szállítási díj: 18 600 Ft -tól (Irányítószám: 1107 Módosít!)
Szállítási idő: 2 - 3 hét
Szükséges előleg: 30%
Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

* Kötelezően kitöltendő mezők

189 590 Ft
db

A Pagodának van az egyik legnagyobb platformja a Blue Rabbit termék családban (1,4 m x 1,6 m), így több gyerek is kényelmesen elfér játték közben. A kialakított balkonból könnyen körbe tudnak nézni, akár egy igazi vár őrtornyából. Míg fönt a balkon, lent a kialakított homokozó nyújt élményt, ahol hatalmas lyukakat áshatnak és óriási homokvárakat építhetnek. A gyerekek órákat tölthetnek el az ősi kínai templom ihlette játéktorony, a Pagoda felfedezésével.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Teljes leírás

Termék leírás


A Pagodának van az egyik legnagyobb platformja a Blue Rabbit termék családban (1,4 m x 1,6 m), így több gyerek is kényelmesen elfér játték közben. A kialakított balkonból könnyen körbe tudnak nézni, akár egy igazi vár őrtornyából. Míg fönt a balkon, lent a kialakított homokozó nyújt élményt, ahol hatalmas lyukakat áshatnak és óriási homokvárakat építhetnek. A gyerekek órákat tölthetnek el az ősi kínai templom ihlette játéktorony, a Pagoda felfedezésével.

A pagodának két bejárati nyílása is van; a frontoldalon függőleges létrán, valamint a hátulján egy ferde létra segítségével lehet behatolni a toronyba. A frontoldalon, a létra mellé csatlakoztatható hozzá több féle modul: csúszda, mászófal, rámpa, háló. Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Nagyobbat szeretne? 

Blue Rabbit Pagoda 1,5m-es platformmagasság

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Blue Rabbit Pagoda 'S' játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Blue Rabbit Pagoda 'S' játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Csomagméret 240 x 80 x 60 cm
Alapterület 237 x 181 x 309 cm
Alapanyag impregnált fenyő
Platform magassága 120 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa
Szükséges festék mennyiség 5 liter
Csatlakoztatható modulok Blue Rabbit @challenger , Blue Rabbit @steps , Blue Rabbit @swing 'S' , Blue Rabbit @wall , Blue Rabbit @platform , Blue Rabbit @ramp , Blue Rabbit @net , Blue Rabbit @bridge
Terhelhetőség 150 kg
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , csavarok , csavartakarók , kapaszkodók , földhorgonyok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek