Spirál csúszda

Új

Nagy méretű mászótornyokhoz illeszthető, nyolc elemből álló masszív spirál csúszda.
Alapanyaga HDPE, anyagában teljesen színezett, UV álló műanyag. Az egyes műanyag elemeket fém alkatrészek kapcsolják egymáshoz. Beülő magassága 150 cm, teljes szélessége 45 cm, a csúszófelület szélessége 39 cm. Teherbírása 70 kg.

Bővebb leírás

243 900 Ft‎

Adatlap

Beülő magasság 150 cm
Súly 35 kg

Egyéb infó

A csúszda TÜV minősítéssel rendelkezik, mely alapján magánkerti, lakossági használatra alkalmas. A termék kül-és beltéren egyaránt használható. Lapra szerelten, dobozolva vásárolható meg. A csúszdát két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű facsavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni. A termék biztonsáhos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon 100 x 100 x 3 cm-es ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szügletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek. Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát. Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges.  A csúszda személyesen is megtekinthető és megvásárolható üzleteinkben. 3-10 év közötti gyermekekeknek ajánljuk. 

Kérjük vásárlás, és használat előtt olvassa el a részletes telepítési útmutatót!

 

Ma már hála a házilag is viszonylag könnyedén összeszerelhető kerti játékoknak (jungle gym, brúnó, blue rabbit, stb.) egyre több magánkertben is megtalálhatók a komplett játszóterek otthoni változatai. A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. A spirál csúszda a csúszás, és a pörgés együttes élményét adja a gyermekeknek. A jóval később jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett,  tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... 

 

Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dícsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket: “te milyen ügyetlen vagy, nézd a Lacika bezzeg simán csúszik”. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért a szülő mindig akkor cselekszik helyesen, ha a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

 

Reviews

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Spirál csúszda

Spirál csúszda

Nagy méretű mászótornyokhoz illeszthető, nyolc elemből álló masszív spirál csúszda.
Alapanyaga HDPE, anyagában teljesen színezett, UV álló műanyag. Az egyes műanyag elemeket fém alkatrészek kapcsolják egymáshoz. Beülő magassága 150 cm, teljes szélessége 45 cm, a csúszófelület szélessége 39 cm. Teherbírása 70 kg.

Írd meg véleményed

A termék vásárlói ezt is megvették: