Kiárusítás! Jungle Gym vizes hullám csúszda 2,65 m Nagyobb

Jungle Gym vizes hullám csúszda 2,65 m

Új

2,65 méter hosszúságú, UV álló, anyagában színezett, hullámos vonalvezetésű csúszda kültéri használtra ajánlott. A csúszdalap 145 cm magas platformú játszótoronyhoz, vagy csúszdaállványhoz kapcsolható. 

 

További részletek

Bővebb leírás

22 900 Ft‎

Adatlap

Beülő magasság 145 cm
Csúszási felület 265 cm

Egyéb infó

Kerti tömlőre csatlakoztatva a termék vizes csúszdaként is használható. A csúszdát két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű facsavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni. A termék biztonsáhos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon 100 x 100 x 3 cm-es ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szügletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek. Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát. Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges.  Raktárról azonnal rendelhető. Amennyiben rendelését délelőtt 12 óráig leadja, a terméket akár már másnap, rendkívül kedvező áron házhozszállítjuk Önnek. A csúszda személyesen is megtekinthető és megvásárolható üzleteinkben. 3-10 év közötti gyermekekeknek ajánljuk. Teherbírása 70 kg.

 

Ma már, hála a házilag is viszonylag könnyedén összeszerelhető kerti játékoknak (jungle gym, brúnó, blue rabbit, stb.) egyre több magánkertben is megtalálhatók a komplett játszóterek otthoni változatai. Akinek nem áll rendelkezésére kerti torony, de van egy lejtős domboldala a kertben, vagy a terasz kialakítása ezt lehetővé teszi, onnan is elindíthatja a csúszdát. Ilyen esetkben azonban fokozottan ügyelni kell a biztonságos felfüggesztésre és az esési tér kialakítására. A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. A jóval később jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett,  tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dícsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket: “te milyen ügyetlen vagy, nézd a Lacika bezzeg simán csúszik”. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért a szülő mindig akkor cselekszik helyesen, ha a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

Reviews

Értékelés 
Attila D 2014-09-08

István

Szerintem egy nagyon szuper termék. Nagyon szeretik a gyerekek.

  • 3 emberből 3 ember találta ezt a véleményt hasznosnak.

Írd meg véleményed

Jungle Gym vizes hullám csúszda 2,65 m

Jungle Gym vizes hullám csúszda 2,65 m

2,65 méter hosszúságú, UV álló, anyagában színezett, hullámos vonalvezetésű csúszda kültéri használtra ajánlott. A csúszdalap 145 cm magas platformú játszótoronyhoz, vagy csúszdaállványhoz kapcsolható. 

 

További részletek

Írd meg véleményed

A termék vásárlói ezt is megvették: