Csúszda REX 2,3 m

Új

Rendkívül masszív, erős szerkezetű, TÜV vizsgával rendelkező, kültéri használatra ajánlott csúszdalap. A 2,3 méter hosszúságú, UV álló, anyagában színezett, hullámos vonalvezetésű csúszda 120-130 cm magas platformú játszótoronyhoz, vagy csúszdaállványhoz kapcsolható.

 

További részletek

Bővebb leírás

24 999 Ft‎

Adatlap

Beülő magasság 120 cm
Csúszda mérete 201 x 120 x 49 cm
Csúszási felület 230 cm
Súly 7 kg

Egyéb infó

A csúszdát két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű facsavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni. A termék biztonsáhos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon 100 x 100 x 3 cm-es ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szügletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek. Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát. Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges.  Raktárról azonnal rendelhető. Amennyiben rendelését délelőtt 12 óráig leadja, a terméket akár már másnap, rendkívül kedvező áron házhozszállítjuk Önnek. A csúszda személyesen is megtekinthető és megvásárolható üzleteinkben. 3-10 év közötti gyermekekeknek ajánljuk. Teherbírása 70 kg.

 

Ma már, hála a házilag is viszonylag könnyedén összeszerelhető kerti játékoknak (Jungle Gym, Brúnó, Blue Rabbit, stb.) egyre több magánkertben is megtalálhatók a komplett játszóterek otthoni változatai. Akinek nem áll rendelkezésére kerti torony, de van egy lejtős domboldala a kertben, vagy a terasz kialakítása ezt lehetővé teszi, onnan is elindíthatja a csúszdát. Ilyen esetkben azonban fokozottan ügyelni kell a biztonságos felfüggesztésre és az esési tér kialakítására. A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. A jóval később jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett,  tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dícsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket: “te milyen ügyetlen vagy, nézd a Lacika bezzeg simán csúszik”. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért a szülő mindig akkor cselekszik helyesen, ha a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

Reviews

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Csúszda REX 2,3 m

Csúszda REX 2,3 m

Rendkívül masszív, erős szerkezetű, TÜV vizsgával rendelkező, kültéri használatra ajánlott csúszdalap. A 2,3 méter hosszúságú, UV álló, anyagában színezett, hullámos vonalvezetésű csúszda 120-130 cm magas platformú játszótoronyhoz, vagy csúszdaállványhoz kapcsolható.

 

További részletek

Írd meg véleményed

Hasonló termékek

A termék vásárlói ezt is megvették: