Kosár üres

Kosár

üres
My Cart: (0)

Csúszda - Verdák 90 cm - ÉRTÉKCSÖKKENT

Normál ár: 10 800 Ft

Special Price 7 000 Ft
(7 000 Ft /db)

Elérhetőség: Nincs készleten

 A csúszda kiállítási darab, ebből fakadóan értékcsökkent. felülete karcos, csíkos.

A Csúszda - Verdák 90 cm - ÉRTÉKCSÖKKENT egy 125 cm hosszúságú, műanyag alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett biztonságos és minőségi gyermekcsúszda.

Teljes leírás

Termék leírás


A Csúszda - Verdák 90 cm - ÉRTÉKCSÖKKENT egy 125 cm hosszúságú, műanyag alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett biztonságos és minőségi gyermekcsúszda.

Kültéren és beltéren egyaránt használható, de kültéri használat esetén a hosszabb élettartam elérése érdekében javasolt árnyékban elhelyezni, illetve óvni az extrém időjárási körülményektől.

Ezzel a csúszdával a játék még változatosabbá és szórakoztatóvá tehető kerti homokozók, medencék, pancsolók, hinták kiegészítéseként.

A termék tanúsítványa alapján lakossági használatra alkalmas. A csúszdát egyszerre egy, legfeljebb 20 kg súlyú gyermek használhatja.

A termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű kialakulásának megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.

A csúszda tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges. Csúszdáink nagy része személyesen is megtekinthető és megvásárolható üzleteinkben.

A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. Az iskolás korban jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében sokszor az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett, tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dicsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért jó, ha a szülő a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

Jellemzők

Szélesség (cm) 50 cm
Hosszúság (cm) 125 cm
Beülési magasság 75 cm
Csúszófelület hossza 90 cm
Szállítási méret 120 x 100 x 180 cm
Terhelhetőség 20 kg
Ajánlott korosztály 1 - 3 év
Származási hely franciaország
UV állóság igen
Összecsukható igen
Anyaga műanyag
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek