Kosár üres

Kosár

üres
My Cart: (0)

Csúszda - rozsdamentes fém 1m széles 1,5m induló platformhoz - KÖZTERÜLETI

2 410 000 Ft
(2 410 000 Ft /db)

Szállítási díj: 52 900 Ft -tól (Irányítószám: 1107 Módosít!)
Szállítási idő: 2 - 3 hét
Szükséges előleg: 30%
Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db

Komplex fejlesztőjáték.

A Csúszda - rozsdamentes fém 1m széles 1,5m induló platformhoz - KÖZTERÜLETI egy 318 cm hosszúságú, rozsdamentes fém alapanyagból készült, minőségített közterületi csúszda, ami 150 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható.

Teljes leírás

Termék leírás


Biztonsági előírások: a termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2 méteres távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.

A Csúszda - rozsdamentes fém 1m széles 1,5m induló platformhoz - KÖZTERÜLETI egy 318 cm hosszúságú, rozsdamentes fém alapanyagból készült, minőségi csúszda, ami 150 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható.

Rendkívül masszív, erős szerkezetű, minőségi csúszdalap, melyet azon felhasználóknak ajánlunk, akik hosszú távra tervezik a csúszda használatát. 

A termék tanúsítványa alapján közterületi használatra alkalmas. A csúszdát egyszerre egy, legfeljebb {{terhelhetoseg}} súlyú gyermek használhatja.

A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges csavarokat.

A termék biztonságos használatához megfelelő ütéscsillapító talaj (pl. gumilap) kialakítása szükséges.  A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.

Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges. Közterületi csúszdáinkat vevői rendelések alapján szolgáljuk ki, raktárkészleten nem tartjuk őket.

Jellemzők

Súly (kg) 102
Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 104 cm
Hosszúság (cm) 318 cm
Szin acél
Beülési magasság 150 cm
Anyaga rozsdamentes fém
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek