Kosár üres

Kosár

üres
My Cart: (0)

Csúszda - Állvány 2,3 m-es csúszdához

36 900 Ft
(36 900 Ft /db)

Szállítási díj: 2 600 Ft -tól
Szállítási idő: 1-3 munkanap
db

Komplex fejlesztőjáték beltéren és kültéren egyaránt.

Teljes leírás

Leírás


Csúszdaállvány 2,3 m hosszú 'REX' csúszdához 1,2 m indulómagassággal.

Kizárólag lakossági használatra alkalmas. Amennyiben csúszdáját nem játszótoronyhoz szeretné rögzíteni, használja ezt a szabadonálló csúszdaállványt és már indulhat is a játék!

Fémből készült, porszórt, csúszásgátó struktúrájú, szabadonálló létra 3 db földhorgonnyal. A nagyobb stabilitás érdekében a földhorgonyokat érdemes lebetonozni.

Mérete: 1640 mm x 2435 mm. Platform magassága: 1185 mm, karok magassága 455 mm

A csúszó felület szélessége :  32 cm

Otthoni használatra, HDPE, UV álló, anyagban teljesen színezett, rendkívül ellenálló, masszív műanyagból készült, hullámos vonalvezetésű csúszda.

TÜV tanúsítvánnyal, az EN 71 szabványnak megfelelően készült minőségi termék. Induló magassága: {{beulesi_magassag}} (+,-5cm eltéréssel),

TIPP: egy slag segítségével, a csúszdalap hátoldalán található csatlakozót használva könnyedén vizes csúszdává alakítható!

Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.

Felszerelés: {{beulesi_magassag}} (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható. A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges 2 db csavart.

Biztonsági előírások: a termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2 méteres távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.

Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.

Jellemzők

Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 120 cm
Hosszúság (cm) 244 cm
Szállítási méret 121 x 34 x 6 cm
Terhelhetőség 70 kg
Ajánlott korosztály 3 - 6 év
Származási hely hollandia
UV állóság igen
Összecsukható nem
Anyaga HDPE
Kiszerelési egység db